Úszótanfolyam

A Komáromi Úszóklub Sportegyesület úszótanfolyamot indít 2020.09.21.-2020.12.18. közötti időszakban. Szeptemberben az oktatásra járó gyermekek ingyenesen látogathatják a foglalkozásokat, októbertől kezdve a tanfolyam díja 16.000 Ft/fő.
A tanfolyam célja az úszás alapjainak oktatása (vízhez szoktatás, siklás, lábtechnika).
Az úszótanfolyam a Magyar Úszó Szövetség „Minden gyermek tanuljon meg úszni – ússz egy hosszt!” program részeként kerül lebonyolításra.

A tanfolyamon 2014-2015-ben született fiúk és lányok vehetnek részt.

Oktatási időpont: Hétfő + Szerda 16:30-17:15

Oktatás helyszíne: komáromi fedett uszoda oktató medencéje.

Jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével: 

https://forms.gle/CVpwkJCzdVV9LN758

További részletek:

Az oktatás menete: A Solaris Kemping recepción keresztül a szülők a gyerekeket konténeres öltözőkhöz kísérik. Minden gyermeket 1 szülő kísérhet és segíthet az öltözködésben. A szülők az oktatás ideje alatt nem tartózkodhatnak az uszodában, a konténeres öltöző folyosóján várakozhatnak. Az uszoda térben van WC, az oktatás előtt van lehetőség a WC használatára, amennyiben a szülő segíteni szeretne gyermekének, papucsban beléphet az uszodába. Az első tanfolyam előtt 30 perccel tájékoztatót tartunk a konténeres öltöző folyosóján, ahol lehetőség lesz olyan részletek tisztázására, amit ez a tájékoztató nem tartalmaz, ha valakinek addig további kérdései vannak, a lent megadott elérhetőségen tud információt kapni. A tanfolyam végén bemutató foglalkozást tartunk, ahol a szülők részt vehetnek, az időpontról később adunk tájékoztatást e-mailben.

Kapcsolattartás: e-mailben komaromi.uszose@gmail.com,
telefonon Szakál Bence tanfolyam vezető: 0630-377-2392.

A tanfolyamon szükséges ruházat és felszerelés: fiúknak megköthető úszónadrág, lányoknak úszódressz (bikini nem jó), úszószemüveg, úszósapka (kötelező), papucs, köntös, ezek megvásárolhatók például a www.aquasportbolt.hu webáruházban.

Az oktatást a Komáromi Úszóklub SE. szakképzett, a Magyar Úszó Szövetség oktatói és edzői licenszével rendelkező úszóedzői és oktatói vezetik.

Az oktatás októberi, novemberi és decemberi díját minden hónap első napjáig előre kell befizetni a Komáromi Úszóklub SE. bankszámlájára az egyesület által kiállított számla ellenében. Készpénzes fizetési lehetőség is van az oktatás helyszínén, ennek időpontjai később kerülnek meghatározásra.

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

Comments are closed.