Év értékelő ünnepség

2022.01.22-n a Nana Pizzériában ünnepeltük meg a 2021-es évben legeredményesebb versenyzőinket. Nehéz év volt az előző a Covid korlátozások miatt. Bár az uszodák többségében a versenyengedéllyel rendelkező sportolóknak megengedték az uszoda használatát, nekünk ezért Győrbe, Tatabányára és Tatára kellett utaznunk fél éven keresztül, mert saját városunkban nem edzhettünk. Az utazások és a pályabérlési lehetőségek miatt lényegesen kevesebbet tudtunk edzeni, mint a versenytársaink, ez meg is látszódott az elért versenyeredményeken, ezért az előző években megszokotthoz képest kevesebb aranyjelvényes szintidőt és korosztályos ranglista első tíz helyezést tudtunk elérni, de azért volt rá példa.

Aranyjelvényes szintidőt úszott:

Dikácz Bence,  Fekete Laura, Hörömpöli Kata, Kusnier Dávid és Üveg Dániel

Korosztályos országos ranglistán az első tíz helyezett között végzett:

  • Dikácz Bence (17 évesek kategóriájában) 200 m mellúszásban és 400 m vegyesúszásban.
  • Kusnier Dávid (11 évesek kategóriájában) 200 m pillangóúszásban.

Klub Hőse díjban részesültek a következő sportolóink:

  • Hörömpöli Kata és Vasas Réka, mivel teljesítették a Balaton-átúszás 5.2 km-es távját.
  • Vincze Lujza, mivel szeptemberben megnyerte a Tatai tó úszást korcsoportjában, illetve teljesítette a Balaton-átúszás 5.2 km-es távját.
  • Rózsavölgyi Donát, mivel szeptemberben megnyerte a Tatai tó úszást korcsoportjában.
  • Vincze István és Matkovicz Linett, mivel 7 évesen 3 technikai minimum vizsgát tettek le, továbbá Üveg Dénes, mivel 6 évesen 2 technikai minimum vizsgát tett le.

Emlékplakettet kapott Dikácz Bence, mert 2021.07.11-n Rómában 10. helyezést ért el az Ífjúsági Úszó Európa-bajnokságon 400 m vegyesúszásban.

 

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

Comments are closed.