KÖTELEZŐ MASZK VISELÉS

„A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10.) Korm. rendeletet a kormány a 633/2021. (XI.18.) számú rendelettel módosítja, amely 2021. november 20. napjával lép hatályba, az alábbiak szerint vonatkozik a Komáromi Úszóklub SE. sportolóira és a kísérő szülőkre:
Zárt térben mindenki (munkavállaló és a vendég egyaránt) köteles maszkot viselni.
-A hatodik élet évét be nem töltött kiskorúra nem vonatkozik.
-A medencetérben a sportolóknak és a vendégeknek nem kötelező, de javasolt. Az úszásoktatásra érkező KÍSÉRŐ SZÜLŐK esetében KÖTELEZŐ a maszkviselés a MEDENCE TÉRBEN IS, bár a csapat edzői nyomatékosan kérik a szülőket, hogy a havi nyílt nap kivételével NE TARTÓZKODJANAK A MEDENCE TÉRBEN!
-A többi területen, pl. pénztár, közösségi terek, mosdók, recepciók, közlekedők, öltözők, folyosók, pihenőterek mindenki számára kötelező a maszkviselés.

Vagyis, a recepción való áthaladáskor és az öltözőben sportolónak és kísérő szülőnek egyaránt KÖTELEZŐ A MASZK VISELÉS!

A rendelet értelmében, azt a személyt, aki a maszkot az üzemeltető, üzemeltető alkalmazottja vagy üzemeltető megbízottja felszólítására sem viseli, azt az üzemeltető, üzemeltető alkalmazottja vagy üzemeltető megbízottja köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy helyiséget, illetve a területet elhagyja!”

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

Comments are closed.