Meghívó a Komáromi Úszóklub SE. 1/2016. évi rendes Közgyűlésére

A Komáromi Úszóklub SE. 2016.04.29-n pénteken 18:00-20:00 között tartja az 1/2016. évi rendes Közgyűlését Komáromban, a Táncsics utca 34. szám alatt, a Brigetio Gyógyfürdő tanácstermében. Tagdíj kedvezményből nem részesülhet az az egyesületi tag, aki két egymást követő Közgyűlésen nem vett részt.

A Közgyűlésen a kiskorú tagokat törvényes képviselőik (szülők) képviselik. Egy törvényes képviselő egy gyermeket képviselhet. A törvényes képviselők távolléte esetén van lehetőség a képviselet átruházására írásban kettő tanú aláírásával. Minden szavazatra jogosult jelenlévő egyetlen szavazatra jogosult.

Napirendi pontok

1. A Közgyűlés levezetésében részt vevő tagok megválasztása: levezető elnök, jegyzőkönyv vezető, szavazatszámlálók, jegyzőkönyv hitelesítők

2. A Közgyűlés határozatképességének megállapítása

3. Az Ellenőrző Bizottság új tagjának megválasztása

4. Az Ellenőrző Bizottság beszámolója a 2015. év pénzügyi átvilágításáról

5. A 2015. év pénzügyi és szakmai beszámolójának bemutatása és elfogadása

6. A 2016. év pénzügyi és szakmai tervének bemutatása és elfogadása

7. Alapszabályzat módosítása

8. Egyesületi tagok felvétele, egyesületi tagság megszüntetése törléssel

9. Az összeférhetetlenségi kategóriába tartozó gazdasági tevékenységek szabályozása ( Alapszabályzat 9.1.3. A Közgyűlés hatáskörébe tartozik: l. az olyan szerződés megkötésének jóváhagyása, amelyet az egyesület esetlegesen saját tagjával, vezető tisztségviselőjével, vagy ezek hozzátartozójával köt

 

Tájékoztatom az egyesületi tagokat és képviselőiket, hogy amennyiben 2016.04.29-én 18:00-ra a tagok 51%-a nem jelenik meg, a Közgyűlés nem határozatképes. Ebben az esetben, új időpontban, 2016.04.29-én 19:00-21:00-ig Komáromban, a Táncsics Mihály utca 34-es szám alatt, a Brigetio Gyógyfürdő tanácstermében tárgyalótermében megtartjuk a Közgyűlést a fent részletezett napirendi pontokkal, és a Közgyűlés a megjelent tagok létszámától függetlenül határozatképesnek minősül az eredeti napirendi pontokban.

Üdvözlettel:

Szeidl Balázs
Komáromi Úszóklub SE.
Elnök
This entry was posted in Közgyűlési határozatok. Bookmark the permalink.

Comments are closed.