Indul a bajnokok kártyája gyűjtő program!

gyurta_kartya

a. A program részletei:

-Az a gyermek, aki fegyelmezetten és szorgalmasan-becsületesen gyakorolt az edzéseken, kap egy jutalom pecsétet egy kis jegyzetfüzetbe, melyet az úszónak minden edzésre magával kell hoznia és edzés végén át kell adni az edzőnek, hogy pecsételjen bele, ha megérdemli az úszó. Egy edzésen vagy versenyen kimagasló teljesítményért kettő vagy három pecsétet is lehet gyűjteni. Összesen kettő pecsét szerezhető egy edzésen akkor, ha egy tanuló jelentős technikai fejlődést mutat egy gyakorlatban vagy olyan távolságot teljesített, amely korábban nem ment, illetve egy versenyző egyéni legjobb időeredményt úszik. Három pecsét adható akkor, ha egy versenyző egy edzésen vagy versenyen több versenyszámban is egyéni legjobbat úszik vagy egy versenyszámban rendkívüli mértékben javít egyéni legjobbján.

-Az összegyűjtött pecséteket úszóbajnokról készült jutalom kártyákra lehet beváltani az alábbiak szerint:

Tanulók, versenyelőkészítő csoportba járók és fitness úszók: 15 pecsét összegyűjtése után válthatják be pecsétjüket egy úszóbajnokról készült jutalom kártyára.

Versenyzők: 20 pecsét összegyűjtése után válthatják be pecsétjüket egy úszóbajnokról készült jutalom kártyára.

b. Év végi vetélkedő: a kártyákon található életrajzi adatokból vetélkedőt rendezünk a karácsonyi ünnepi közgyűlésen, melyben az úszó gyerekek és szüleik egy csapatot alkotva vetélkedhetnek arról, hogy ki tud többet az úszósport legjobb versenyzőiről.

c. Egyéb tudnivalók

– A kártyákon megtalálhatóak a magyar úszósport történet legeredményesebb versenyzői Hajós Alfrédtól Gyurta Dánielig. Jelenleg 21 magyar úszóról készítettünk kártyát, először ezeket lehet összegyűjteni, tervezzük a bővítésüket más magyar illetve külföldi úszóhírességekkel.

-Érdemes a kártyák tárolásához egy gyűjtő tartót vásárolni a papírboltban.

d. Köszönetnyilvánítás

-A kártyákhoz az életrajzi szövegeket és a fotókat Lugasi Helga alelnökünk gyűjtötte össze, köszönjük a munkáját.

-A kártyákat a komarnoi N.A.P. nyomda gyártotta, a nyomtatás összes költsége 210 ezer forint volt, aminek a 90%-át a nyomda szponzori támogatásként elengedte részünkre, ezért nagyon köszönjük Nagy Attila és Nagy Ágnes tulajdonosoknak (nagy Csongor tanulónk szülei) nagylelkű támogatását.

This entry was posted in Kilométer gyűjtő verseny. Bookmark the permalink.

Comments are closed.