Tájékoztató a vasárnapi verseny belépési lehetőségéről

Kedves Szülők és Segítők!
 
Mivel a vasárnapi verseny a strandszezonban kerül megrendezésre, amikor várhatóan jelentősebb vendég létszámra is lehet számítani a pénztárnál, a Brigetio Gyógyfürdő vezetőivel az alábbi belépési rendben állapodtam meg:
 

 
A fürdő területére a főpénztárnál kell belépni.
 
A gyerekek és az edzőik természetesen ingyenesen léphetnek be a fürdő területére, de 1 csapat kizárólag együtt 08:30-09:00 között. A komáromiak esetében Szakál Bence 08:45-kor az egész komáromi csapatot EGYÜTT bevezeti a strandra. Ha valaki elkésik, jegyváltás után tud bejönni a versenyre.
 
A kísérő szülők 1.000 forintos strandbelépő megvásárlásával léphetnek be a strandra, amivel a strand létesítményeit használhatják (a fedett uszodát és a termál medencéket nem). Mivel ez egy kedvezményes jegy a verseny alkalmára, a fürdő pénztárosa csak akkor tudja kezelni, ha a kísérő szülők is egy csapatból kizárólag együtt vásárolják meg 08:45-kor a gyerekek beléptetésével párhuzamosan, tehát a később belépni kívánó szülőknek a pénztárnál az érvényes árjegyzék alapján kell jegyet vásárolni.
 
A lényeg az, hogy egy csapat (gyerekek, edzők, szülők) együtt lépjenek be a strandra, a gyerekek és az edzők a bejelentkezést követően azonnal bemehetnek, a szülőknek pedig az egyik pénztárnál meg kell vásárolni a belépő jegyet.
 
A pakolásban segítők 07:00-kor együtt lépnek be a strandra szintén a fő pénztárnál.
 
A versenybírók és adminisztratív segítők 08:45-kor Szakál Bencével és a gyerekekkel együtt léphetnek be.
 
Tisztelettel kérem a fentiekkel kapcsolatban az együttműködést.
 
Szeidl Balázs
se elnök
This entry was posted in Verseny eredmények. Bookmark the permalink.

Comments are closed.