Választó Közgyűlés

Tisztelt Egyesületi Tagunk és Törvényes Képviselőik!

A Komáromi Úszóklub SE. 2015.08.27-n csütörtökön 17:00-19:00 között tartja a 2/2015. évi választó Közgyűlését Komáromban, a Jedlik Ányos utca 8. szám alatt, a Közösségi Házban.

A Közgyűlésen a kiskorú tagokat törvényes képviselőik (szülők) képviselik. Egy törvényes képviselő egy gyermeket képviselhet. A törvényes képviselők távolléte esetén van lehetőség a képviselet átruházására írásban kettő tanú aláírásával. Minden szavazatra jogosult jelenlévő egyetlen szavazatra jogosult.

Napirendi pontok

  1. A Közgyűléslevezetésében részt vevő tagok megválasztása: levezető elnök, jegyzőkönyv vezető, szavazatszámlálók, jegyzőkönyv hitelesítők
  2. A Közgyűléshatározatképességének megállapítása
  3. Egyesületi tagok felvétele, egyesületi tagság megszüntetése törléssel
  4. A vezető tisztségviselők megválasztása, a Jelölő Bizottság beszámolója a jelölésekről, szavazások lebonyolítása

Tájékoztatom a tagokat és képviselőiket, hogy amennyiben 2015.08.27-én 17:00-ra a tagok 51%-a nem jelenik meg, a Közgyűlés nem határozatképes. Ebben az esetben, új időpontban, 2015.08.27-én 17:30-19:30-ig Komáromban, a a Jedlik Ányos utca 8. szám alatt megtartjuk a Közgyűlést a fent részletezett napirendi pontokkal, és a Közgyűlés a megjelent tagok létszámától függetlenül határozatképesnek minősül az eredeti napirendi pontokban.

Üdvözlettel:

Szeidl Balázs

Komáromi Úszóklub SE.

elnök

This entry was posted in Közgyűlési határozatok. Bookmark the permalink.

Comments are closed.