Befejeződött a nyári bajnoksági szezon

Augusztus első hetén befejeződött a nyári korosztályos úszó bajnoksági szezon, melyet az Országos Serdülő Bajnokság zárt Debrecenben. A versenysorozaton, mely június elejétől augusztus elejéig tartott a különböző korcsoportok számára (delfin, cápa, gyermek, serdülő, ifjúsági), csapatunkból a következő sportolóink kvalifikálták magukat a felkészülési versenyeken elért időeredményeik alapján:

delfin korcsoport: Buzás Anna, Horváth Eszter, Matkovicz Linett, Üveg Dániel és Vitéz György

cápa korcsoport: Fekete Laura és Kusnier Dávid

gyermek korcsoport: Hörömpöli Kata, Rózsavölgyi Déna, Tapolcsányi Áron és Vincze Lujza

serdülő korcsoport: Gulyás Levente és Rózsavölgyi Donát

ifjúsági korcsoport: Dikácz Bence

A bajnokságokon dobogós helyezést értek el: Buzás Anna, Dikácz Bence, Horváth Eszter, Matkovicz Linett, Üveg Dániel és Vitéz György 

Gratulálunk úszóinknak és felkészítő edzőiknek az egyéni csúcsokért, a bajnoksági és aranyjelvényes szintidők teljesítéséért valamint a dobogós helyezésekért!

Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket támogatóinknak, hogy pénzzel vagy munkájukkal segítették csapatunk működését: Brigetio Gyógyfürdő – Komthermál Kft., Komárom Város Önkormányzata, Magyar Úszó Szövetség, Rieker Hungária Kft., Kompress Kft. valamint egyesületünk vezető tisztségviselői és tagjai.

Sportolóink szüleinek pedig szeretnénk megköszönni, hogy gyermekeiket kitartóan hozták az edzésekre és a versenyekre, együttműködtek az edzőkkel, valamint finanszírozták az egyre dráguló úszósportot.

Augusztusban a csapat nyári pihenőt tart, az edzéseket szeptember elsején kezdjük újra. Az őszi versenyszakaszban kéthetente lesz lehetőségünk a régióban (Győr, Sopron, Veszprém, Székesfehérvár, Szombathely, Budapest) versenyezni, de lesz hosszútávúszó medencés-  (Veszprém) és rövidpályás- (Szeged) korosztályos országos bajnokság is, melyeken természetesen indulni fogunk.  Versenyzőinknek és edzőiknek jó pihenést és kellemes nyári szünetet kívánunk!

This entry was posted in Verseny eredmények. Bookmark the permalink.

Comments are closed.