Pontszerző helyekkel zártuk a bajnokságot

Július második felében először Kecskeméten a gyermek korcsoport, majd Győrben a serdülők országos úszó bajnokságával zártuk a 2017/2018-s versenyszezont, mindkét eseményen pontszerző helyezéseket értünk el.

A gyermek kategóriában Debreczeny Dalma, Dikácz Bence, Gálik Krisztián, Nagy Szonja, Sajben Lara és Takács Fábió képviselte csapatunkat, háromszor jutottak döntőbe és öt alkalommal sikerült a pontszerzés:

Gálik Krisztián 5. hely 200 m pillangóúszásban, 6. hely 400 m vegyesúszásban és 1500 m gyorsúszásban

Dikácz Bence 8. hely 200 m mellúszásban

Takács Fábió 8. hely 1500 m gyorsúszásban

A döntők és a pontszerző helyek mellett mindenki több versenyszámban egyéni csúcsokat állított fel.

A bajnosági versenysorozat végén következtek a serdülő versenyzőink, azaz Bielik Kevin és Máté Eszter. Kevin 200 m mellúszásban A döntőbe került és a pontszerző hatodik helyet szerezte meg. 100 m mellúszásban megnyerte a B döntőt, így összesítésben 9. továbbá 50 m mellúszásban B döntőben második, azaz összesítésben a 10. helyen végzett.

Idén először sikerült négy korcsoportban pontszerző helyezést elérni, hiszen Tapolcsányi Áron a delfin kategóriában, Zseni Dóra a cápa korosztályban, Dikácz Bence – Gálik Krisztián – Takács Fábió a gyermekek között és Bielik Kevin a serdülőknél szerepelt a legjobb nyolc között.

This entry was posted in Verseny eredmények. Bookmark the permalink.

Comments are closed.