Komáromi Úszóklub SE. 2/2017. Közgyűlése

Kedves Egyesületi Tagok és Képviselőik!

A Komáromi Úszóklub SE. 2017.09.8-n, pénteken, 15:00-16:00 között a Komthermál Kft. tanácstermében (2900 Komárom, Táncsics u. 34.) tartja az 2/2017. Közgyűlését.

Napirendi pontok:

Napirendi pontok:

1. Határozatképesség megállapítása

2. A Közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása: levezető elnök, jegyzőkönyv vezető, szavazatszámlálók, jegyzőkönyv hitelesítők

3. Pótköltségvetés ismertetése, megvitatása és szavazás a módosított költségvetési tervről

Amennyiben az eredeti időpontban a rendes Közgyűlés nem határozatképes, a megismételt Közgyűlés időpontja 2017.09.12. 17.00-18.00, helyszíne 2900 Komárom, Táncsics M. u. 34. Komthermál Kft. tanácsterme. Ebben az időpontban a jelenlévők létszámától a a Közgyűlés határozatképes az eredetileg meghirdetett napirendi pontokban.

Kiskorúak esetében a kiskorú törvényes képviselője vehet rész és szavazhat a Közgyűlésen. Egy képviselő egy tagot képviselhet és szavazhat a nevében. Amennyiben nem a törvényes képviselő (pl. nem a szülő, hanem rokon vagy ismerős) képviseli a kiskorú tagot, meghatalmazással kell rendelkeznie, amely tartalmazza, hogy a kiskorú törvényes képviselője (név, lakcím, személyi igazolvány szám) megbízza a képviselőt (név, lakcím, személyi igazolvány szám), hogy képviselje a kiskorú tagot (név, lakcím, személyi igazolvány szám, ha van). Egy meghatalmazással egy kiskorú tag képviselhető.

Üdvözlettel:

Szeidl Balázs

Komáromi Úszóklub SE.

elnök

 
This entry was posted in Meghívó. Bookmark the permalink.

Comments are closed.