Információk a szombati komáromi úszóversenyről

Kedves Szülők és Sportvezetők!

2016.05.21-n szombaton úszóversenyt rendezünk a komáromi strandon a nyitott 50 méteres medencében. A versennyel kapcsolatban a következő információkat kell tudni:

1. A verseny infrastruktúrájának kiépítésére jelentkezők (Kiss Z, Kapornai, Hidvégi, Csöbönyei S, Nagy Miklós, Rada Medárd, Szakál Bence, Jordán Antal, Máté Sándor)  06:30-ra gyülekezzenek a strand bejáratánál (nem a camping, hanem a strand). EGYÜTT tudunk belépni 06:30-kor, kérem, legyen mindenki ott időben.

2. A verseny lebonyolításában segítők 08:30-ra legyenek a strand bejáratánál, a biztonsági őr őket az előre egyeztetett rendezői lista alapján beengedi EGYÜTT (természetesen, aki ebből a csoportból már belépett 06:30-kor, az nem fog mégegyszer belépni 08:30-kor is):

a. Időmérők (elektromos időmérés lesz egy automatikus érzékelővel a medence falán, de biztonság kedvéért kézzel is kell mérni egy mikrokapcsoló segítségével): Hidvégi, Bartalos, Óvári F, Tapolcsányi, Gálik András, Élő Zsolt, Vincze István, Fáy András

b. Forduló bírók: Kapornai Gábor, Sebestyén Attila, Jordán Antal, Nagy Benjamin

c. Állító bírók: Máté Helga, Óváriné Géringer Erika

d. Oklevél író és vendég fogadó: Hörnyéki Zsuzsanna

e. Irodatechnika, oklevelek, érmek: Tóth Andrea

f. Pogácsa ellátó: Sajben Roland

g. Egyéb ügyekben segítők: Kamarás Angelika, Halmi Ágota, Balla Mária, Kocsis Zsuzsa

3. A gyerekek belépése 08:30-kor:

a. A versenyen részt vevő gyerekek 08:30-ig gyülekezzenek a strand bejáratánál és 08:30-kor Nagy Miklós és Szakál Bence vezetésével beléphetnek a strandra, Bence és Miklós elvezeti őket az 50 méteres medencénél felállított öltöző sátrakhoz (külön lány és fiú sátor), ahol a gyerekek átöltözhetnek. A sátorban a ruhák tárolására nem lesz lehetőség, a gyerekeknek a ruháját a sport táskájukba el kell rakni és a csapat táborhelyén kell tárolni.

b. A bemelegítő torna 08:45-kor kezdődik, a bemelegítő úszás 09:00-kor.

c. Ha valaki lekési a 08:30-s belépést, az a kísérőjével tud bejönni a strandra, miután a kísérője megvásárolta a pénztárnál a strand belépőt és csak ezután tud a csapathoz csatlakozni és bemelegíteni a maradék időben.

d. Ha van olyan gyermek, aki csak szülői segítséggel tud átöltözni, akkor először a kísérőjének meg kell vásárolnia a strand belépőt, majd bekísérheti gyermekét a strandra az öltöző sátorba, segíthet neki az átöltözésben és utána tud a csapathoz csatlakozni, hogy bemelegítsen. Tisztelettel megkérek minden öltözködésben segítő szülőt, hogy az apukák kizárólag a fiú öltöző sátorba, az anyukák pedig kizárólag a lány öltöző sátorba menjenek be, az öltözőt nem csak kis gyerekek fogják használni!

e. Ruházat: a versenyhez szükséges úszóruházat (úszónadrág, úszódressz, úszószemüveg, úszósapka), melegítő ruházat, egyesületi póló és pulóver. Minden gyermeknek legyen 2 pár vastag zoknia (az egyik száraz tartalák), amit az úszáson kívül viseljen! Mindenkinek legyen melegítő ruházata és meleg dzsekije is és vastag sapka.

4. Kísérők, akik nem vállaltak szerepet a verseny rendezésében kizárólag strand belépővel léphetnek be a strandra 09:00-tól, miután a pénztárnál megváltották a jegyüket. Kérem a szülőket, hogy gyermeküket a fentiek szerint az edzőkkel engedjék be a verseny helyszínére, hogy a bemelegítést időben meg tudjuk velük kezdeni és a szülők a gyerekektől függetlenül sorakozzanak a strand pénztáránál.

Akinek van saját napernyője, árnyékoló sátra vagy pavilonja, kérem hozza el árnyékolásra!

5. A verseny befejezéséről a rajtlista elkészülése után tudunk információt adni.

6. A versenyt az időjárástól függetlenül leonyolítjuk, kivéve, ha narancs risztás lesz érvényben.

Üdvözlettel:

Szeidl Balázs

Komáromi Úszóklub SE.

elnök

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

Comments are closed.