Kötelező sportorvosi vizsgálat

Térkép betöltése...

Időpont
Date(s) - 2019/04/17
15:45 - 17:30

Helyszín
Dr. Kreft-Horváth Lóránd rendelője

Kategóriák


Kedves Szülők!

2019.04.17-én, szerdán 15:45-17:30 óra között sportorvosi vizsgálaton kell megjelennie minden gyermeknek.

A torlódás elkerülése miatt, kérjük azokat, akiknek aznap nincs foglalkozása, 17:00-ra jöjjenek! 

A vizsgálat helye: Komárom, Széchenyi u. 81. (Dr. Kreft-Horváth Lóránd rendelője Szőnyben, a Vásár térrel szemben). Vizsgáló orvos Dr. Aschenbrenner László.

A vizsgálat díja magyar TAJ kártyával rendelkezőknek 2.500 Ft/gyermek. Akinek nincs magyar TAJ kártyája, a díj 10.500 Ft gyermekenként.
  
A TAJ kártyát mindenki hozza magával, továbbá az új sportolók (csak nekik szükséges!) a kitöltött sportorvosi kérdőívet, illetve azok, akiknek nincs még tagsági könyve (nincs még úszóvizsgája!) a kitöltött sportorvosi igazolást. Ezek a nyomtatványok megtalálhatóak a honlap Letöltések menüpontjában az Egyesületi nyomtatványok között.

Akik önállóan intézik a sportorvosi vizsgálatot, azokat kérjük, hogy szintén ebben az időszakban inzézzék. Részükre a kiskönyvek kiosztása 2019. április 12-én lesz 19:00-kor a kemping recepcióján.

Minden edzésre és oktatásra járó gyermek részére a félévenkénti sportorvosi vizsgálat kötelező. Az előző sportorvosi vizsgálat érvényességi ideje megtekinthető az egyesület honlapján.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.